Pszichiátriai betegséggel küzd a barátnője meggyilkolásával gyanúsított Szeben megyei fiatal

2024. május 19. – 10:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Őrizetbe vették azt a 24 éves Szeben megyei férfit, akit barátnője megölésével gyanúsítanak – közölte vasárnap Elena Welter, a Szeben megyei rendőrség szóvivője az Agerpres szerint.

Az áldozat egy 21 éves nő, akinek holttestét szombaton találták meg egy nagyszebeni ingatlanban. A nyomozók feltételezése szerint a fiatalember egy hirtelen támadt konfliktus hevében ölte meg barátnőjét.

A feltételezett tettes Szebenjuharos környékén bujdosott az erdőben, ott találtak rá szombat este a csendőrök.

A gyanúsítottnak komoly pszichiátriai betegsége van, többször megpróbált öngyilkos lenni, a munkatársai is többször tanúi voltak különböző helyzeteknek, amikor a férfi pszichotikus állapotban volt, mondta egy hozzá közel álló a Turnul Sfatului szebeni portálnak. A lap forrása szerint a krízishelyzeteket nem egyszer tudatmódosító szerek fogyasztása váltotta ki a gyanúsítottnál, aki állítólag pszichiátriai kórházban is volt, de néhány nap után hazaengedték, és utána elkezdett pszichiáterhez járni.

A szebeni ügyészség szóvivője szerint a gyanúsított azt állítja, pszichoaktív szerek hatása alatt állt, és féltékenység miatt került konfliktusba az áldozattal, írta az Ora de Sibiu.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!