Az AUR is önkormányzati képviselői helyekre pályázik Csíkszeredában

2024. május 9. – 10:21

Másolás

Vágólapra másolva

Négyen indulnak a polgármesteri tisztségért Csíkszeredában – tájékoztat a város első számú választókerületének közleménye. Az RMDSZ jelöltje, a jelenlegi polgármester, Korodi Attila mellett a PSD-s Vasian Cioancă, a PNL-s Erős Maria és az EMSZ-es Tőke Ervin indul a választáson.

Mint írják, a Csíkszeredai 1-es Számú Választókerület Irodája által jóváhagyott jelöltek mindegyikét megerősítette a bíróság. Csíkszeredában így négy jelölt indul a polgármesteri tisztségért, és hét pártnak lesz tanácsosjelölti listája.

Az önkormányzati képviselői helyekre a Szociáldemokrata Párt (PSD), a Nemzeti Liberális Párt (PNL), az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ), az RMDSZ, a Népi Mozgalom Pártja (PMP), a Nemzeti Parasztszövetség (Alianța Național Țărănistă – AMȚ) és a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) pályázik.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!