Az AUR is önkormányzati képviselői helyekre pályázik Csíkszeredában

2024. május 9. – 10:21

Másolás

Vágólapra másolva

Négyen indulnak a polgármesteri tisztségért Csíkszeredában – tájékoztat a város első számú választókerületének közleménye. Az RMDSZ jelöltje, a jelenlegi polgármester, Korodi Attila mellett a PSD-s Vasian Cioancă, a PNL-s Erős Maria és az EMSZ-es Tőke Ervin indul a választáson.

Mint írják, a Csíkszeredai 1-es Számú Választókerület Irodája által jóváhagyott jelöltek mindegyikét megerősítette a bíróság. Csíkszeredában így négy jelölt indul a polgármesteri tisztségért, és hét pártnak lesz tanácsosjelölti listája.

Az önkormányzati képviselői helyekre a Szociáldemokrata Párt (PSD), a Nemzeti Liberális Párt (PNL), az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ), az RMDSZ, a Népi Mozgalom Pártja (PMP), a Nemzeti Parasztszövetség (Alianța Național Țărănistă – AMȚ) és a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) pályázik.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!