Menetiránnyal szemben haladt egy személygépkocsi az A10-es autópályán, a rendőrség most keresi a sofőrt

2024. május 4. – 14:43

Másolás

Vágólapra másolva

Menetiránnyal szemben haladó autó filmeztek a Torda és Gyulafehérvár közötti A10-es autópályán Marosszentimre közelében, a rendőrség most keresi, hogy kik lehettek az autóban.

A Digi24 televízió osztott meg egy amatőr felvételt a menetiránnyal szemben haladó autóról. Azt nem lehet tudni pontosan, hogy mikor történt az eset, de a videóról szombat reggeli adásában számolt be a hírtelevízió. A videó szerint a felvétel készítőjének nem sikerült leolvasnia az autó rendszámát, csak annyit jegyzett meg a felvételen, hogy egy „nyugdíjas bandát” lát.

Az Alba24 a Fehér megyei rendőrség tájékoztatására hivatkozva azt írja, hogy a videó nyilvánosságra kerülése után a rendőrség hivatalból nyomozást indított az eset miatt, hogy azonosítsák az autó sofőrjét. Az illetékes autópálya-rendőrök ellenőrzéseket végeznek, hogy jogi intézkedéseket foganatosítsanak. A sofőrre pénzbüntetés és a jogosítvány 120 napos bevonása várhat.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!