Városrendezésről, szervezeti kultúráról és munkaszokásokról is szó lesz a 14. Szociológus Napokon

2024. április 18. – 13:42

Másolás

Vágólapra másolva

Dinamikák, torzulások, aszimmetriák a városi térben. Városrendezés és társadalmi folyamatok viszonya az átmenet éveiben és azt követően címmel szervezik meg a 14. Szociológus Napokat Kolozsváron április 22-24. között.

A nyilvános konferenciát a Babeș-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) Magyar Szociológia és Szociális Munka Intézete, a Max Weber Szakkollégium és a KAB Szociológia és Demográfiai Szakbizottsága szervezi a Romániai Doktoranduszok Szövetségének (RODOSZ) partneri együttműködésével.

A rendezvénysorozat nyilvános része naponta 15:30 és 20:00 óra között zajlik, a BBTE Szociológia és Szociális Munka Kar Sociologica kisépületében, a Dosztoievszkij (volt Szántó) u. 34 szám alatt.

A részletes program itt elérhető. Az első nap és a második nap első részében a városfejlesztés, városrendezés dinamikáiról és torzulásairól lesz szó, Kolozsvárra fókuszálva, a második nap folytatásaként a coaching és a reziliens és innovatív szervezeti kultúra, valamint a hosszú távú demográfiai trendek következményei kerülnek terítékre. A harmadik napon pedig a munkába járási szokásokat és a kolozsvári beágyazott vállalkozások kialakulását, fejlődését járják körül az előadók.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!