Kovács Jenő polgármester helyett a lánya indulna a nagykárolyi választásokon

2024. március 15. – 16:39

Másolás

Vágólapra másolva

Nem indul a polgármesteri tisztségért Nagykároly RMDSZ-es elöljárója, Kovács Jenő, aki összesen öt mandátumot töltött a Szatmár megyei város élén.

A 67 éves politikus 1996 és 2000, illetve 2008 és 2024 között volt Nagykároly polgármestere.

„Meggyőződésem, hogy Nagykárolynak új és fiatal városvezető csapatra van szüksége. Egy olyan csapatra, melynek tagjai új meglátásokkal, új ötletekkel és célokkal irányítják a várost” – idézte Kovács Jenőt a Nagykárolyi Anziksz.

Az RMDSZ nagykárolyi szervezetéből Giurgiu-Kovács Mónika jelentkezett be a polgármesteri tisztségért, aki jelenleg Szatmár megyei tanácsos, és Kovács Jenő lánya, írta a Maszol.

Kovács Jenő maga sem vonul vissza teljesen a közélettől, hiszen szerepel az RMDSZ nemrég közzétett helyi tanácsosi listáján, és jelenleg ő a nagykárolyi RMDSZ elnöke. A tanácsosi listán szereplő jelöltek sorrendjéről, valamint a polgármesterjelölt személyéről a március 22-én szervezett közgyűlésen döntenek a nagykárolyiak.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!