Drogfüggő Mehedinți megyei fiatalt gyanúsítanak az anyja megölésével

2024. március 3. – 09:41

Másolás

Vágólapra másolva

Elvonási tünetektől szenvedhetett az a 27 éves Drobeta Turnu Severin-i fiatal, akit az ügyészek az anyja megölésével gyanúsítanak, és 24 órára őrizetbe vették, adta hírül a ProTV.

Az 54 éves nőt a lakásán ölték meg péntek éjjel, a fő gyanúsított pedig a fia, akit többen drogfüggőként jellemeztek. Az ismerősök szerint a 27 éves férfi kamaszkora óta fogyasztott tudatmódosító szereket. Szülei válása óta az anyjával élt, akinek menyasszonyi ruhákat forgalmazó boltja volt a városban. Anyja és fia állítólag gyakran veszekedtek a pénz miatt.

A ProTV szerint a fiú péntek éjjel felkereste az apját és a testvérét, akik egy közeli faluban élnek, ők pedig az 112-es segélyhívószámon kértek segítséget. A Mehedinți megyei mentőszolgálat szóvivője szerint a fiút zaklatott állapotban találták, és mire eljutottak az anyához, az már túl régóta halott volt ahhoz, hogy megpróbálják újraéleszteni.

Az ügyészség szerint a fiú, akit emberölés gyanújával 24 órára őrizetbe vettek, drogfogyasztás és elvonási tünetek miatt támadt az anyjára.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!