Újszülött holttestére bukkantak a pataréti szeméttelepen

2024. február 15. – 11:55

Másolás

Vágólapra másolva

Egy csecsemő holttestét találták meg Kolozsváron, a pataréti szeméttelepen, közölte a rendőrség. A lakosság segítségét kérik a nyomozásban.

A hatóságokat szerdán 14 óra 20 perc körül értesítették arról, hogy a szemét kezelése közben megtalálták egy újszülött holttestét. A helyszínre kiszálló nyomozók megállapították, hogy a csecsemő születése terminusban történt, és körülbelül 4-5 nappal korábban következett be. A halál okát az Igazságügyi Orvostani Intézet a boncolást és a laboratóriumi vizsgálatokat követően állapítja majd meg, idézte a rendőrség közleményét a Monitorul de Cluj.

Az ügyben nyomozás indult a kolozsvári ügyészség irányítása alatt. A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben rendelkeznek olyan információkkal, amelyek segíthetnek az anya azonosításában, jelentkezzenek.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!