Fenyegette a szomszédját, betörte az ablakát a nyugdíjas bukaresti rendőr

2024. január 8. – 14:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kilenc óra tárgyalás után sikerült a rendőröknek őrizetbe venniük Bukarest negyedik kerületében volt kollégájukat, aki megfenyegette a szomszéd nőt, betörte az ablakát, majd bezárkózott a saját lakásába, írja a Digi24.ro.

A megfenyegetett nő fia szerint éjfél körül ütések és erős zaj hallatszott a szomszéd lakásból, mire az anyja arra kérte az itt lakó férfit, hogy ne zajongjon. Az illető válaszul állítólag betörte az ablakát.

A rendőrség kétszer is kiszállt a helyszínre, időközben ugyanis a férfi, egy nyugalmazott rendőr erőszakkal fenyegette a szomszédját, majd bezárkózott a lakásába, és sem a rendőrökkel, sem a rokonaival, sem az őt feljelentő szomszédokkal nem volt hajlandó szóba állni. Mint kiderült, már korábban is fenyegette a szomszédját. Mivel felmerült, hogy fegyvere is lehet, a rendőrök lezárták a környéket.

Hétfőn 13 óra körül, több óra tárgyalás után hatoltak be a különleges erők a férfi lakásába, majd bevitték a rendőrségre kihallgatásra.

A hatóságok két halálos tűzfegyvert és egy nem halálos lőfegyvert találtak az elkövető lakásán, mindhárom birtoklására volt engedélye és mindhármat a törvény előírásai szerint tárolta, írta az Agerpres a fővárosi rendőrség közleményére hivatkozva.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!