Kézdivásárhelyen tetten értek egy férfit, aki 100 ezer lej értékben vásárolt mások bankszámlájáról

2023. december 26. – 16:33

Másolás

Vágólapra másolva

Őrizetbe vettek egy brassói férfit, mert 100 ezer lej értékben fizetett ki online rendeléseket olyan bankszámlákról, amelyekhez jogtalanul fért hozzá. A gyanúsítottat Kézdivásárhelyen érték tetten a hatóságok, miközben több mint 40 ezer lej értékű, mobiltelefonokat tartalmazó csomagokat vett át.

A 43 éves férfit karácsony előtt néhány nappal érték tetten, írja a nyomozást vezető Kolozs megyei rendőrségtől kapott információkra hivatkozva a News.ro. A közlemény szerint december 22-én a Kovászna megyei és a kézdivásárhelyi rendőrök akkor kapták el a férfit, amikor épp hét csomagot próbált átvenni, amelyeket két nappal korábban rendelt 43 310 lej értékben.

A férfi autójában további 14 csomagot találtak, amelyeket szintén csalással szerzett be, összesen 100 ezer lejes kárt okozva. Házkutatást is tartottak a lakásában, ahol újabb bizonyítékokra leltek, közölte a rendőrség.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!