Szalmonellával fertőzött fagyasztott csirkét hívtak vissza a forgalomból

2023. december 6. – 09:56

Másolás

Vágólapra másolva

A lengyel Cedrob vállalat bejelentette, hogy visszahívja a forgalomból az általa kereskedelembe bocsátott fagyasztott csirkét, mert a húsban a Salmonella enteritidis baktériumot azonosították – közölte kedden az Országos Állategészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Hatóság.

A vállalat a 10 kilogrammos kiszerelésű, Fagyasztott csirke hátsó negyed (Sferturi posterioare de pui congelate) elnevezésű terméket hívja vissza, amelynek a tételszáma 191/3/23, a lejárati ideje 2025. július 10.

„Ha vásárolt a fent említett termékből, kérjük, ne fogyassza el, a nyugtával együtt vigye vissza abba az üzletbe, ahol vásárolta” – áll a gyártó felhívásában.

A terméket a Selgros brăilai, galaci és marosvásárhelyi üzleteiben, valamint más bukaresti, iaşi-i, băbeni-i, medgyesi, bákói, scheiai, berettyószéplaki, nagyváradi, brăilai, galaci, marosvásárhelyi, gyulafehérvári és motrui üzletekben is árusították.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!