Elkergette a feleségét, majd túszul ejtette saját ötéves lányát egy férfi

2023. május 5. – 08:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök délután óta tárgyal a rendőrség a Bukarest közelében található Chiajna községben egy férfival, aki az ötéves gyermekével bezárkózott a lakásába, és azzal fenyegetőzött, hogy gázpalackokkal robbantja fel a házat, írta a Libertatea.

A szomszédok szerint a férfit el akarta hagyni a felesége, és azt mondta, hogy magával viszi az öt éves lányukat is, írta az Antena 3. Az alkoholproblémákkal küszködő férfi ezután agresszívvé vált, és elkergette otthonról a feleségét. A nő értesítette a rendőrséget, de amikor a hatóságok a helyszínre érkeztek, a férfi túszul ejtette saját lányát. Este már azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a lakást, és megmutatta a rendőröknek a gázpalackot, amit ehhez használna.

A férfi nem akart szóba állni a feleségével sem, az egyetlen kérése az volt, hogy a rendőrök távozzanak a lakása közeléből. Péntek reggel a hatóságok eltávolodtak a lakástól, de továbbra is készenlétben állnak, írta a G4Media.

A rendőrség péntek reggeli közleménye szerint a gyermek nem sérült meg, az apja gondját viselte és a hatóságoktól ennivalót kért számára, amit meg is kapott, számolt be a News.ro.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!