Elkergette a feleségét, majd túszul ejtette saját ötéves lányát egy férfi

2023. május 5. – 08:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök délután óta tárgyal a rendőrség a Bukarest közelében található Chiajna községben egy férfival, aki az ötéves gyermekével bezárkózott a lakásába, és azzal fenyegetőzött, hogy gázpalackokkal robbantja fel a házat, írta a Libertatea.

A szomszédok szerint a férfit el akarta hagyni a felesége, és azt mondta, hogy magával viszi az öt éves lányukat is, írta az Antena 3. Az alkoholproblémákkal küszködő férfi ezután agresszívvé vált, és elkergette otthonról a feleségét. A nő értesítette a rendőrséget, de amikor a hatóságok a helyszínre érkeztek, a férfi túszul ejtette saját lányát. Este már azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a lakást, és megmutatta a rendőröknek a gázpalackot, amit ehhez használna.

A férfi nem akart szóba állni a feleségével sem, az egyetlen kérése az volt, hogy a rendőrök távozzanak a lakása közeléből. Péntek reggel a hatóságok eltávolodtak a lakástól, de továbbra is készenlétben állnak, írta a G4Media.

A rendőrség péntek reggeli közleménye szerint a gyermek nem sérült meg, az apja gondját viselte és a hatóságoktól ennivalót kért számára, amit meg is kapott, számolt be a News.ro.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!