Nicolae Guță manelekirály villájában is házkutatást tartott a rendőrség

2023. április 6. – 16:42

Másolás

Vágólapra másolva

Kiszállt a rendőrség csütörtökön Nicolae Guță maneleénekes petrozsényi családi villájához, ahol illegális ékszerkereskedelem miatt tartottak házkutatást – derült ki az Adevarul beszámolójából. A bukaresti rendőr-főkapitányság által vezetett nyomozás aranyékszerekkel való üzérkedés ügyében folyik.

Összesen három Hunyad megyei ingatlanban tartottak házkutatást, a tulajdonsokat ékszerek hamisításával és csempészetével gyanúsítanak. A hatóságok közlése alapján a gyanúsítottak között vannak Nicolae Guță énekes unokatestvérei. A házkutatás során ékszereket, precíziós elektronikus mérlegeket, az eladások mennyiségét igazoló dokumentumokat és 3700 eurót találtak. A rendőrség gyanúja szerint hamis ékszereket árultak a közösségi oldalakon.

Nem ez az első eset, hogy Guță családtagjainak problémái akadnak az igazságszolgáltatással. Az énekes fia, Nicu Guță ellen fenyegetés, bántalmazás, köznyugalom- és közrend megzavarása miatt indítottak kivizsgálást, miután egy fiatal nő büntetőfeljelentést tett ellene, azt állítva, hogy megtámadta és bántalmazta. Az eset még 2016 húsvét éjszakáján, egy petrozsényi klubban történt. Az ügyben végül csak a közrend megzavarása miatt ítélték el, a többi vádpontot ejtették.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!