Siettek, megoldották: körbeaszfaltoztak egy autót Craiován

2023. április 5. – 09:56

Siettek, megoldották: körbeaszfaltoztak egy autót Craiován
Fotó: Olvasói fotó / Gazeta de Sud

Másolás

Vágólapra másolva

A craiovai utcák aszfaltozásával megbízott cég hétfőn a teljes Alexandru Odobescu utcát leaszfaltozta, kivéve egy ott parkoló autó alatti helyet. Az esetről a helyi lakosok a Facebookon számoltak be – írta meg a Gazeta de Sud.

A craiovai Domarcons cég képviselői azt mondják, úgy döntöttek, nem vesztegetik az időt, amíg a sofőrre várnak, de amint megjelent az autó vezetője, a hiányzó részt is leaszfaltozták – tehát a helyzet hamar megoldódott.

„Sokáig vártuk a sofőrt, hívtuk a szállítókat is, de valami probléma miatt késtek. Végül úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk az aszfaltozást, nem vesztegetjük az időt. Főleg, hogy elég késő volt már és nem tarthatjuk estig munkában az embereket. Egyébként ezután már elég gyorsan megoldódott a helyzet, mert előkerült a sofőr is. Aztán azt a darabot is leaszfaltozták, így az utca mára teljesen aszfaltozott” – nyilatkozták a cég képviselői a sajtónak.

A polgármesteri hivatal közlése szerint bár a készült fotókon egy ideig még látszott a különbség az autó alatti résznél, a problémát megoldja, hogy még ezután következett a második réteg aszfalt.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!