Jelentős károkat okoztak a FCSB szurkolói a Sepsi OSK stadionjánál

2023. április 4. – 11:26

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn este a labdarúgó Szuperliga felsőházának rájátszásában Sepsiszentgyörgyön találkozott a Sepsi OSK és az FCSB. A vendégcsapat 400 fős szurkolótábora azonban jelentős károkat okozott a sepsiszentgyörgyi stadionnál, miután a hazai együttes 2-1-es vereséget szenvedett, írja a Digi Sport. Az esetről a Sepsi Rádió is beszámolt és fotókat tett közzé a károkról.

A kék-piros csapat többfajta berendezést rongált meg, beleértve az illemhelyiségeket is, ahol a közösségi médián terjedő képek alapján letörték az ajtókat, a piszoárokat, de a mosdókagylók is megrongálódtak.

A sportoldal szerint a vendégek agresszív magatartását az is magyarázhatja, hogy több Sepsiszentgyörgyre érkező FCSB szurkolót nem engedtek be a biztonságiak a stadionba, mert azok nem tudtak szurkolói igazolványt felmutatni.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!