Jelentős károkat okoztak a FCSB szurkolói a Sepsi OSK stadionjánál

2023. április 4. – 11:26

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn este a labdarúgó Szuperliga felsőházának rájátszásában Sepsiszentgyörgyön találkozott a Sepsi OSK és az FCSB. A vendégcsapat 400 fős szurkolótábora azonban jelentős károkat okozott a sepsiszentgyörgyi stadionnál, miután a hazai együttes 2-1-es vereséget szenvedett, írja a Digi Sport. Az esetről a Sepsi Rádió is beszámolt és fotókat tett közzé a károkról.

A kék-piros csapat többfajta berendezést rongált meg, beleértve az illemhelyiségeket is, ahol a közösségi médián terjedő képek alapján letörték az ajtókat, a piszoárokat, de a mosdókagylók is megrongálódtak.

A sportoldal szerint a vendégek agresszív magatartását az is magyarázhatja, hogy több Sepsiszentgyörgyre érkező FCSB szurkolót nem engedtek be a biztonságiak a stadionba, mert azok nem tudtak szurkolói igazolványt felmutatni.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!