Őrizetbe vették a buszsofőrt, aki ököllel esett neki az egyik utasnak

2023. március 31. – 18:22

Másolás

Vágólapra másolva

Őrizetbe vettek a hatóságok egy 56 éves Bákó megyei autóbuszsofőrt ütlegelés, közrend- és csendháborítás miatt, miután a közösségi médiában megjelent róla egy felvétel, amelyen látszik, hogy egy idős nővel kiabál, és többször megüti, írta a G4media.ro.

Az autóbusz egyik utasa filmezte le a jelenetet. A felvételből az derül ki, hogy a sofőr meglehetősen agresszíven akarta rávenni a nőt, hogy üljön le, szidni kezdte, és többször megütötte a fejét. Ekkor több utas is rászólt, hogy hagyja abba az ütlegelést.

A rendőrség a film alapján azonosította a férfit, akit azóta a G4media információi szerint őrizetbe is vettek. A Bákó megyei rendőrség szerint az áldozatot egyelőre keresik, eddig ugyanis nem tett feljelentést.

A bűnügyi eljárás elindításáról a Bună Ziua Bacău portál számolt be, mint írják, a férfi egy ideje a Bákó-Onești járaton dolgozott sofőrként, lobbanékony természete közismert volt.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!