Az utcán késeltek meg egy nőt Oláhszentgyörgyön

2023. március 28. – 14:29

Másolás

Vágólapra másolva

Késsel támadt kedd reggel egy 35 éves nőre a férje a Beszterce-Naszód megyei Oláhszentgyörgy városában, írja az Agerpes alapján a Digi24.ro. Az áldozatot kilenc szúrás érte, a kórházban sürgősségi műtéttel próbálnak segíteni rajta. Az elkövető elmenekült a tett helyszínéről, később pedig már csak a holttestére találtak rá egy raktárhelyiségben, ahol felakasztotta magát.

A házastársak válófélben voltak, és már nem laktak együtt. A férfi kedd reggel hét órakor az utcán támadt a feleségére, amikor a nő munkahelyére tartott. A Beszterce-Naszód megyei főügyész közleménye szerint előbb összeszólalkoztak, majd a férfi kést rántott elő, és kilencszer szúrta meg a nőt, majd elhagyta a helyszínt. Néhány órával később holtan találtak rá a lakása melletti raktárhelyiségben.

A párnak van egy 16 éves gyermeke, írja még a Digi24.ro.

A nyakán, a mellkasán és a kezén megszúrt nő eszméleténél volt, amikor kórházba került, életveszélyes sérülései miatt azonban az azonnali műtét mellett döntöttek, közölte a Besztercei Megyei Sürgősségi Kórház.

Az ügyben gyillkossági kísérlet vádjával indítottak eljárást.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!