Kelemen Hunor vagy a ChatGPT mondta meg jobban? Klaus Iohannis vagy az AI gurítja a nagyobbat?

2023. március 15. – 21:13

Kelemen Hunor vagy a ChatGPT mondta meg jobban? Klaus Iohannis vagy az AI gurítja a nagyobbat?
Kelemen Hunor Csíkszeredában szólalt fel – Fotó: Kelemen Hunor Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

A március 15-i ünnepségek nem csak a forradalmi hevületről, a piros-fehér-zöld kokárdákról és a népviseletbe öltözött fiatalokról szólnak, hanem a végeláthatatlan hosszúságú és sokszor ennek megfelelően semmitmondó politikai beszédekről is. Az idei március 15-i ünnepségek is bővelkedtek hasonlókban, ezért mi egy rövid kvízzel készültünk, hogy kiderüljön, mennyire figyeltél ma.

Ünnepi beszédek végeláthatatlan sorát generáltuk ki a ChatGPT segítségével, neked csak annyi a dolgod, hogy eldöntsd a párosításainkról, hogy melyiket mondta egy politikus, illetve melyiket vetítette egy mesterséges intelligencia. Segítségként csak annyit füzök hozzá, hogy a legtöbb esetben azért irányítottan írattuk a beszédeket, tehát megmondtunk, most a Marosvásárhely polgármestere vagy épp az RMDSZ elnöke nevében fogalmazza meg a mondandóját.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!