Olyan hirtelen állt meg egy vonat, hogy több utas is megsérült

2023. március 13. – 09:37

Másolás

Vágólapra másolva

A hatóságok vörös szintű beavatkozási tervet léptettek életbe a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka, miután arról értesültek, hogy egy vonat kisiklott Teleorman megyében, de a helyszínre érve megállapították, hogy nem történt vonatbaleset – írja az Agerpres.

Bár arról értesítették a hatóságokat, hogy egy utasszállító vonat kisiklott a Roşiorii de Vede és Măldăeni közötti szakaszon, igazából annyi történt, hogy az Arad és Bukarest között közlekedő szerelvény menet közben hirtelen megállt, és több személy megsérült.

A Digi24 tájékoztatása szerint a vonat azért fékezett le hirtelen, mert el kellett kerülnie az ütközést egy kisiklott teherszállító szerelvénnyel. A legfrissebb információk szerint összesen 12 személy sérült meg, 4 személyt az alexandriai kórházba szállították, 8-at a helyszínen láttak el a helyszínre kiérkező mentősök.

A többi utast Roşiorii de Vede település állomására szállították.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!