Olyan hirtelen állt meg egy vonat, hogy több utas is megsérült

2023. március 13. – 09:37

Másolás

Vágólapra másolva

A hatóságok vörös szintű beavatkozási tervet léptettek életbe a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka, miután arról értesültek, hogy egy vonat kisiklott Teleorman megyében, de a helyszínre érve megállapították, hogy nem történt vonatbaleset – írja az Agerpres.

Bár arról értesítették a hatóságokat, hogy egy utasszállító vonat kisiklott a Roşiorii de Vede és Măldăeni közötti szakaszon, igazából annyi történt, hogy az Arad és Bukarest között közlekedő szerelvény menet közben hirtelen megállt, és több személy megsérült.

A Digi24 tájékoztatása szerint a vonat azért fékezett le hirtelen, mert el kellett kerülnie az ütközést egy kisiklott teherszállító szerelvénnyel. A legfrissebb információk szerint összesen 12 személy sérült meg, 4 személyt az alexandriai kórházba szállították, 8-at a helyszínen láttak el a helyszínre kiérkező mentősök.

A többi utast Roşiorii de Vede település állomására szállították.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!