Újabb kutyatámadás történt Bukarestben, saját gazdáját marhatta halálra egy rottweiler

2023. február 20. – 15:53

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt egy nő miután a felügyelete alatt lévő kutya rátámadt Bukarest 3. kerületében egy udvaron, írja a G4Media.

A rendőrség tájékoztatása szerint hétfőn 11:30-kor értesítette a hatóságokat egy férfi a 112-es segélyhívón keresztül, hogy egy 3. kerületi udvaron kutyatámadás történt. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy az 53 éves áldozat eszméletlenül fekszik, a testén több sérülésnek a nyomai láthatók. A helyszínre érkező orvosok a nőt már halottnak nyilvánították.

A rendőrség szerint az épület egyik helyiségében egy nagytestű kutya tartózkodott. Az állat támadását két szomszéd is megfigyelte. A tájékoztatás szerint a nő azért érkezett a telekre, hogy megetesse a felügyelete alatt lévő állatot, amelyet négy hónappal korábban vett gondozásba. Az újság úgy tudja, hogy a nő annál a cégnél volt alkalmazásban, amely az udvaron lévő épületbe volt bejegyezve. Jelenleg is zajlik a nyomozás a tragikus baleset okainak és körülményeinek a felderítésére.

A G4Media úgy tudja, hogy a nő bukaresti állatvédelmi hatóság menhelyéről fogadta örökbe a rottweiler vagy rottweiler-keverék kutyát.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!