Holtan találtak egy 16 éves fiút Arad megyében

2023. február 13. – 14:21

Másolás

Vágólapra másolva

Felakaszthatta magát egy 16 éves fiú az Arad megyei Szintén, írja az Arad Online. Vasárnap este hat óra előtt nem sokkal találtak rá, a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Idegenkezűségre utaló nyomot egyelőre nem találtak, a holttestet az Arad Megyei Törvényszéki Orvostani Intézetben vizsgálják.

A Special Arad helyszíni riportja szerint a fiú szerény körülmények között élt, nyolc testvér közül ő volt a hatodik, és kilencedik osztályos tanuló volt egy kisjenői iskolában. Sem a család, sem a tágabb környezete nem érzékelte, hogy az öngyilkosság gondolata foglalkoztatná, szelíd, vidám gyermekként jellemezték.

Figyelem: a cikk tartalma öngyilkossági gondolatokkal küszködő személyek számára felkavaró lehet. Szeretnénk őket biztosítani, hogy nincsenek egyedül, és anonim módon segítséget kérhetnek a Hallgatlak – Erdélyi Telefonos- és Internetes Lelkisegély-szolgálat szakképzett munkatársaitól, akik elérhetőek naponta 8-24 óra között a 0754 800 808 telefonszámon, és a [email protected] e-mail címen.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!