Kiskorúakat foglalkoztató bordélyházat lepleztek le Abrudbányán

2023. február 9. – 09:54

Másolás

Vágólapra másolva

Volt rendőr és volt polgármester is van az abrudbányai bordélyház ügyének vádlottjai között. Az eddig bírósági felügyelet alatt álló volt rendőrt előzetes letartóztatásba helyezik, miután a tiltás ellenére felvette a kapcsolatot az ügyben érintett más személyekkel, írja az Adevărul.

Petru C. egyike azoknak, akik igénybe vették a kiskorú prostituáltak szolgáltatásait a Fehér megyei Abrudbányán működtetett illegális létesítményben, ahol 11 nőt, köztük öt kiskorút foglalkoztattak, és felvételeket is készítettek róluk. A volt rendőr 2023. január 5-től bírósági felügyelet alatt állt, de az ügyészek információi szerint a tiltást megszegve kapcsolatot létesített az ügy tanúival és más vádlottjaival, ezért az előzetes letartóztatását kérték, amit a bíróság jóváhagyott.

A gyulafehérvári ügyészség 2023. január 31-én hat személy ellen emelt vádat az ügyben. A tulajdonost kerítéssel, kiskorúak pornográfiára kényszerítésével és kiskorúval létesített szexuális kapcsolatért állítják bíróság elé, emellett további öt férfi ellen emelnek vádat kiskorúval létesített szexuális kapcsolatért. Közöttük van a volt rendőr és a város volt polgármestere, jelenlegi tanácsosa, a szociáldemokrata párti Constantin Simina is.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!