Égő autó csomagtartójából szabadítottak ki egy nőt Bukarestben

2023. február 6. – 12:50

Másolás

Vágólapra másolva

Egy személygépkocsi csomagtartójába zárt nőt mentettek ki hétfő hajnalban a bukaresti rendőrök. A nőt az élettársa zárhatta a csomagtartóba egy veszekedés után, majd rágyújtotta az autót – írja az Agerpres.

A fővárosi rendőrség tájékoztatása szerint hajnali 4:40-kor érkezett a nő segélyhívása. Az áldozat elmondta, hogy élettársa egy összeszólalkozás során fizikailag bántalmazta, majd bezárta egy autó csomagtartójába, és elindult vele, a nő számára ismeretlen irányba.

A Különleges Távközlési Szolgálat operátora helymeghatározó linket küldött a nőnek, amelynek segítségével azonosították az autó pontos koordinátáit. A járművet 4:50-kor találták meg a fővárosi harmadik kerületben, egy mezőn. Amint megközelítették az autót, nyílt lángot vettek észre az utastérben, ezért azonnal kimenekítették a nőt a csomagtartóból és eloltották a tüzet – számol be a rendőrség.

A nőt a helyszínre érkező mentősök látták el.

Az autó sofőrjét egy közeli benzinkútnál fogták el a rendőrök. Az alkoholszondás vizsgálat 0,31 mg/l alkoholt mutatott ki a leheletében, a DrugTest készülékkel végzett vizsgálat pedig tiltott szer jelenlétét mutatta ki a szervezetében – közölte a fővárosi rendőrség. Az ügyben a bukaresti törvényszéki ügyészség kezdett kivizsgálásba.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!