Most már térképen, élőben is követheted a közszállítási vállalat minden járművét Kolozsváron

2023. február 4. – 18:29

Másolás

Vágólapra másolva

Kolozsváron immár valós időben, térképen követhető, hogy a Kolozsvári Közszállítási Vállalat (CTP) összes járműve, akár a buszok, a trolik vagy a villamosok pontosan hol haladnak a keresett útvonalon. A térképet a CTP honlapján, de a Tranzy alkalmazáson keresztül is követni lehet.

A vállalat közleménye szerint a térképet gyakorlatilag összekötötték az általuk üzemeltetett GPS platformmal, az információkat pedig 20 másodpercenként frissítik, így például az állomásoknál állva úgymond élőben követhetjük, hogy milyen sebességgel halad az adott jármű, illetve, hogy mennyi időt kell várakozással tölteni.

A térkép használata végtelenül egyszerű és felhasználóbarát: a bal sarokban található üres mezőnél ki kell választani egy adott útvonalat, a térképen pedig megjelennek az éppen üzemben lévő járművek. A térkép az oda-vissza út kiválasztását is lehetővé teszi.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!