Többen rosszul lettek egy Râmnicu Vâlcea-i bulin, a füves süti lehetett az oka

2023. január 22. – 14:41

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 70 személyes ünnepségen többen rosszul lettek szombaton az egyik Râmnicu Vâlcea-i étteremben, 16 személy került kórházba, mindannyian erős fejfájásra, hányingerre és alhasi fájdalmakra panaszkodtak. Vasárnap a Râmnicu Vâlcea-i megyei sürgősségi kórház menedzsere, Dan Ponoran azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a 16 személy közül 15-nek pozitív lett a drogtesztje marihuánára, illetve a 20 és 53 év közötti személyek mindegyikét hazaengedték az éjszaka folyamán vagy reggel, nem kellett őket beutalni a kórházba – írja az Agerpres.

A Vâlcea megyei rendőrség szombat esti tájékoztatása szerint az ügyben kábítószer-kereskedelem miatt indult nyomozás, amelyet a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) folytat. A román sajtó úgy tudja, hogy az ünnepségen az illetők füves sütit fogyaszthattak, attól lettek betegek.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!