Többen rosszul lettek egy Râmnicu Vâlcea-i bulin, a füves süti lehetett az oka

2023. január 22. – 14:41

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 70 személyes ünnepségen többen rosszul lettek szombaton az egyik Râmnicu Vâlcea-i étteremben, 16 személy került kórházba, mindannyian erős fejfájásra, hányingerre és alhasi fájdalmakra panaszkodtak. Vasárnap a Râmnicu Vâlcea-i megyei sürgősségi kórház menedzsere, Dan Ponoran azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a 16 személy közül 15-nek pozitív lett a drogtesztje marihuánára, illetve a 20 és 53 év közötti személyek mindegyikét hazaengedték az éjszaka folyamán vagy reggel, nem kellett őket beutalni a kórházba – írja az Agerpres.

A Vâlcea megyei rendőrség szombat esti tájékoztatása szerint az ügyben kábítószer-kereskedelem miatt indult nyomozás, amelyet a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) folytat. A román sajtó úgy tudja, hogy az ünnepségen az illetők füves sütit fogyaszthattak, attól lettek betegek.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!