Csütörtökön kezdi folyósítani a nyugdíjakat a Román Posta

2023. január 5. – 08:28

Másolás

Vágólapra másolva

A korábban bejelentettnél egy nappal hamarabb, január 5-én, csütörtökön elkezdi a Román Posta a nyugdíjak folyósítását. A vállalat szerdai közleményében rámutat, minden év januárjában, az új költségvetési év kezdetén a megszokottnál néhány nappal később kapja meg a nyugdíjak kifizetéséhez szükséges összegeket, és így a postai alkalmazottak is később kezdhetik csak el a juttatások folyósítását.

Van pénz a nyugdíjakra és a polgároknak szánt segélyekre,

ezeket idejében ki fogják fizetni, „a legcsekélyebb kétség sem merül fel” ebben a tekintetben, jelentette ki Nicolae Ciucă miniszterelnök a szerdai kormányülésen az Agerpres összefoglalója szerint. A miniszterelnök határozottan cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint nincs elegendő pénz a nyugdíjakra és a rászorulóknak megítélt támogatásokra.

A miniszterelnök azt mondta, valamennyi illetékes minisztérium, azaz a pénzügyi, az európai alapokért felelős és a munkaügyi tárca is meghozta a szükséges intézkedéseket, hogy minden kedvezményezett idejében hozzájusson az őt megillető összegekhez.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!