Őrizetbe vettek egy férfit, aki egy éjszaka alatt két nő elrablását kísérelte meg Brassóban

2022. december 6. – 08:20

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy éjszaka alatt két nő elrablását kísérelte meg egy férfi Brassóban december 2-ára virradóan. A tettest vasárnap tartóztatták le a hatóságok, írja a brassói ügyészség közleménye alapján az Agerpres.

A férfi december elsejéről másodikára virradóan, rövid idő leforgása alatt két nőt is megpróbált elrabolni. A nyomozók szerint a támadáskor kézzel befogta áldozatai száját, lefogta karjaikat, hajukat húzta. Végül mindkét nőnek sikerült elmenekülnie, de egyikük súlyosabb, több napos gyógykezelést igénylő sérüléseket szenvedett.

A férfit vasárnap fogták el a rendőrök, a brassói bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. Személyi szabadság megsértésére tett két kísérlet és testi sértés bűncselekménye miatt indítottak ellene eljárást.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!