A rendőrség melletti bankautomatát robbantották fel Constanța megyében

2022. november 18. – 15:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Constanța megyei Castelu településen robbantottak fel ismeretlen elkövetők egy bankautomatát, amely a rendőrség épülete mellett volt kihelyezve. A tolvajok fogták a teljes ATM-et és elmenekültek a helyszínről – számolt be rendőrségi információk alapján a Digi24.ro.

Az ATM felrobbantása csütörtökről péntekre virradó éjszaka, 3 óra 15 perc körül történt, Castelu központjában – tájékoztat a Constanța megyei rendőr-főfelügyelőség. A tolvajok éppen a rendőrség épülete mellett található bankfiók automatáját szemelték ki maguknak. A hatóság nem közölt részleteket arról, hogy a jelenleg is keresett tolvajok pontosan hogyan követték el a bűncselekményt.

A rendőrséget egyébként a 112-es segélyhívón értesítette valaki a történtekről. A helyszínen térfigyelő kamerák is voltak kihelyezve, de ezeket is megsemmisítették.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!