Elfogtak a rendőrök egy férfit, akit azzal gyanusítanak, hogy ellopott egy pénzzel teli zsákot a Román Posta egyik autójából

2022. november 5. – 11:19

Másolás

Vágólapra másolva

Elfogott a rendőrség egy fiatal férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ellopott egy zsákot 278 ezer lejjel a Román Posta egyik autójából – írja az Agerpres.

Az Ilfov megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása értelmében a 20 éves gyanúsítottat Ploieşti-en fogták el. Volt nála egy pénzeszsák is, az, hogy mekkora összeg van benne, később derül ki. A férfit bekísérték a chitilai rendőrségre, ahol ki fogják hallgatni.

Kedd délben a Román Posta egyik pénzszállító furgonjának sofőrje jelentette, hogy miközben egy chiajnai utcában állomásozott, eltűnt a járműből egy összesen 278 ezer lejt tartalmazó zsák. A gyanú szerint a sofőr kísérője lopta el a pénzt, aki maga is a Román Posta alkalmazottja. A rendőrség lopás gyanúja miatt nyomozást indított az ügyben.

Frissítés: lopás helyett sikkasztásra módosították a vádat.

Lopásról sikkasztásra módosították az ügyészek a Román Posta autójából pénzeszsákot eltulajdonító férfi tettének büntetőjogi besorolását. Az Ilfov megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a péntek este kézre kerített 20 éves fiatalembert 24 órára őrizetbe vették, és előzetes letartóztatását kérik a bíróságtól.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!