Elfogtak a rendőrök egy férfit, akit azzal gyanusítanak, hogy ellopott egy pénzzel teli zsákot a Román Posta egyik autójából

2022. november 5. – 11:19

Másolás

Vágólapra másolva

Elfogott a rendőrség egy fiatal férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ellopott egy zsákot 278 ezer lejjel a Román Posta egyik autójából – írja az Agerpres.

Az Ilfov megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása értelmében a 20 éves gyanúsítottat Ploieşti-en fogták el. Volt nála egy pénzeszsák is, az, hogy mekkora összeg van benne, később derül ki. A férfit bekísérték a chitilai rendőrségre, ahol ki fogják hallgatni.

Kedd délben a Román Posta egyik pénzszállító furgonjának sofőrje jelentette, hogy miközben egy chiajnai utcában állomásozott, eltűnt a járműből egy összesen 278 ezer lejt tartalmazó zsák. A gyanú szerint a sofőr kísérője lopta el a pénzt, aki maga is a Román Posta alkalmazottja. A rendőrség lopás gyanúja miatt nyomozást indított az ügyben.

Frissítés: lopás helyett sikkasztásra módosították a vádat.

Lopásról sikkasztásra módosították az ügyészek a Román Posta autójából pénzeszsákot eltulajdonító férfi tettének büntetőjogi besorolását. Az Ilfov megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a péntek este kézre kerített 20 éves fiatalembert 24 órára őrizetbe vették, és előzetes letartóztatását kérik a bíróságtól.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!