Megrongálta nyomkövetőjét egy marosludasi férfi, aki ellen felesége bántalmazása miatt távoltartási parancs volt érvényben

2022. október 18. – 16:48

Másolás

Vágólapra másolva

Őrizetbe vett vasárnap a rendőrség egy 55 éves marosludasi férfit az ellene kibocsátott távoltartási rendelet megszegése miatt. A rendőrség továbbá rongálás miatt is vizsgálódik, ugyanis a férfi tönkretette a nyomkövetőjét, amit azért kapott, mert egy nappal korábban fizikailag bántalmazta és megfenyegette 49 éves feleségét, adta hírül az Ardealnews.

Az agresszorok megfigyelésére használt nyomkövető készülékeket két hete alkalmazzák Romániában. A fővárosi rendőrség október 2-án jelentette be az elektronikus megfigyelő karkötő alkalmazásának első esetét: a készüléket egy férfira szerelték, aki bántalmazta élettársát. Az első ilyen készüléket is megpróbálta megrongálni a viselője.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!