Pofonnal fegyelmezett a rendőr, aki a helyes magatartásról jött előadni az iskolába?

2022. október 14. – 16:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Belső vizsgálat indult a Kolozs megyei rendőrségnél, miután egy válaszúti diák arra panaszkodott, hogy az iskolában megütötte egy rendőr.

A Gherlainfo.ro információi szerint a Kolozs megyei Válaszúton szolgálatot teljesítő rendőrök kedden, október 11-én a tanórák alatti és az iskolán kívüli helyes magatartásról tartottak előadást a helyi iskola diákjainak. Az egyik tanár a rendőrök segítségét kérte egy fegyelmezetlen diák miatt, akik állítása szerint zavarta az osztályt egy felmérő alatt.

A tanulót a tanáriba hívták, ahol egy rendőrrel beszélt, majd visszatért az osztályterembe. Később arra panaszkodott, hogy a rendőr arcon ütötte. A kiskorút egy orvosi csapat is megvizsgálta a helyszínen.

A Kolozs megyei rendőrség közölte, hogy belső vizsgálat indult az alkalmazott esetleges agressziója miatt.

Az érintett tanuló egy írószert kért a társaitól, innen indult a konfliktus, állítják a diákhoz közel állók a Gherlainfo.ro szerint.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!