Újabb telefonszám áll a Blue Air-járatok törlése miatt külföldön rekedt román állampolgárok rendelkezésére, hogy segítséget kérhessenek

2022. szeptember 8. – 08:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb telefonszámot bocsát a külügyminisztérium azoknak a román állampolgároknak a rendelkezésére, akik a Blue Air járatainak törlése miatt rekedtek külföldön, írja az Agerpres hírügynökség a külügyminisztérium tájékoztatására hivatkozva.

Az érintettek a már egy nappal korábban üzembe helyezett 004 0751084537-es telefonszám mellett mostantól a 004 021 4311869-es telefonszámon is segítséget kérhetnek, illetve a [email protected] emailcímre is megfogalmazhatják hazautaztatási kérelmüket.

Mindezek mellett az illető országban működő román külképviseletek is rendelkezésükre állnak – emlékeztet a külügyminisztérium. A külképviseletekről itt lehet részletes tájékoztatást találni.

A szaktárca a turistacsoportoknak azt javasolja, hogy közülük egy személy vegye fel a kapcsolatot a nagykövetségek, konzulátusok személyzetével, majd tájékoztassa a csoport többi tagját.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!