Újabb telefonszám áll a Blue Air-járatok törlése miatt külföldön rekedt román állampolgárok rendelkezésére, hogy segítséget kérhessenek

2022. szeptember 08. – 07:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb telefonszámot bocsát a külügyminisztérium azoknak a román állampolgároknak a rendelkezésére, akik a Blue Air járatainak törlése miatt rekedtek külföldön, írja az Agerpres hírügynökség a külügyminisztérium tájékoztatására hivatkozva.

Az érintettek a már egy nappal korábban üzembe helyezett 004 0751084537-es telefonszám mellett mostantól a 004 021 4311869-es telefonszámon is segítséget kérhetnek, illetve a [email protected] emailcímre is megfogalmazhatják hazautaztatási kérelmüket.

Mindezek mellett az illető országban működő román külképviseletek is rendelkezésükre állnak – emlékeztet a külügyminisztérium. A külképviseletekről itt lehet részletes tájékoztatást találni.

A szaktárca a turistacsoportoknak azt javasolja, hogy közülük egy személy vegye fel a kapcsolatot a nagykövetségek, konzulátusok személyzetével, majd tájékoztassa a csoport többi tagját.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!