Lekerült Románia a megfigyelési listáról az amerikai külügy emberkereskedelemről szóló jelentésében

2022. július 20. – 11:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Lucian Bode belügyminiszter közölte: az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztériuma által közzétett, az emberkereskedelemről szóló éves jelentés szerint Románia lekerült a megfigyelési listáról, tudósít az Agerpres.

„Nagyon jó hírek Románia számára az amerikai külügyminisztérium emberkereskedelemről szóló éves jelentésének közzététele kapcsán. Örömmel látom, hogy Romániát levették a megfigyelési listáról. A külügyminisztériumi jelentés pozitív képet fest az emberkereskedelem elleni tevékenységről, és kiemeli a Románia által az elmúlt évben elért eredményeket” – írta Bode a Facebookra.

A belügyminiszter kiemelte, Romániában intézmények, jogszabályok, stratégiák és cselekvési tervek összehangolt felhasználásával dolgoznak az emberkereskedelem leküzdésén. Ennek érdekében a miniszterelnöki kancellária keretében ismét létrehozták az emberkereskedelem elleni erőfeszítéseket felügyelő bizottságot.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!