Pénteken 10 órakor kezdődik a háztartási gépek roncsprogramjának második szakasza

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken 10 órakor rajtol a háztartási gépek roncsprogramjának második szakasza, amelyben laptopokra és táblagépekre lehet értékjegyeket lefoglalni – tájékoztat az Agerpres.

A Környezetédelmi Alap (AFM) tájékoztatása szerint a második szakaszra 10 millió lejes költségvetést hagytak jóvá, és pénteken 10 órától július 7-e 23 óra 59 percig vagy a támogatási keret kimerüléséig lehet vouchereket foglalni.

A laptopok vásárlását 500 lejjel, a táblagépek vásárlását 300 lejjel támogatja az állam a program keretében.

Az utalványokat a kedvezményezettek listájának a Környezetvédelmi Alap honlapján való közzétételét követően hét napon belül kell majd felhasználni a programban részt vevő kereskedőknél.

A harmadik szakasz július 8-án reggel 10 órakor indul, és július 14-éig vagy a támogatási keret kimerüléséig tart. Ebben a szakaszban légkondicionáló berendezések, ruhaszárító gépek és porszívók vásárlására lehet majd értékjegyet igényelni.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!