Meghalt Szilágy megye alprefektusa, a nagy szél miatt rázuhant egy kerti pavilon teteje

2022. június 21. – 18:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Életét vesztette kedden Virgil Ţurcaş Szilágy megyei alprefektus, miután ráomlott egy, a viharos erejű széllökések miatt összedőlt kerti pavilon tetőszerkezete – tudósít az Agerpres.

A prefektusi hivatal tájékoztatása értelmében Virgil Ţurcaş alprefektus egy, a megye hulladékgazdálkodásának témájában tartott találkozón vett részt Bagolyfalván, több más hivatalos személlyel együtt. Rajta kívül még két személy szenvedett enyhébb sérüléseket a balesetben.

A katasztrófavédelmi felügyelőség adatai szerint dél körül érkezett a riasztás a 112-es segélyhívószámon, miszerint az erős szélben beszakadt egy kerti pavilon tetőszerkezete Bagolyfalván (Hurez). A pavilonban tartózkodók közül négy személy megsérült, egyikük súlyosan, és a helyszínre érkezett mentősök igyekezete ellenére nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!