Egy Botoșani megyei apa három fiával együtt szexuálisan bántalmazta kiskorú lányát

2022. június 12. – 18:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szexuális bántalmazás és nemi erőszak miatt 30 napos előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 41 éves férfit és három (17, 19, és 20 éves) fiát, adta hírül a G4media. A Botoșani megyei férfit azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy két éven keresztül szexuálisan zaklatta a saját kiskorú lányát, a lány testvérei pedig a gyanú szerint gyakran erőszakkal közösültek vele.

A Botoșani megyei rendőrség vasárnap jelentette, hogy 24 órára őrizetbe vette a négy személyt, akik ellen szexuális bántalmazás és nemi erőszak miatt folyik nyomozás. Az ügyben a bíróság elrendelte a 30 napos előzetes letartóztatásukat.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!