Egy Botoșani megyei apa három fiával együtt szexuálisan bántalmazta kiskorú lányát

2022. június 12. – 18:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szexuális bántalmazás és nemi erőszak miatt 30 napos előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 41 éves férfit és három (17, 19, és 20 éves) fiát, adta hírül a G4media. A Botoșani megyei férfit azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy két éven keresztül szexuálisan zaklatta a saját kiskorú lányát, a lány testvérei pedig a gyanú szerint gyakran erőszakkal közösültek vele.

A Botoșani megyei rendőrség vasárnap jelentette, hogy 24 órára őrizetbe vette a négy személyt, akik ellen szexuális bántalmazás és nemi erőszak miatt folyik nyomozás. Az ügyben a bíróság elrendelte a 30 napos előzetes letartóztatásukat.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!