Bűnvádi eljárást indítottak Boné Ferenc ellen

2022. május 27. – 12:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Vádlottként vizsgálják ki a továbbiakban Boné Ferencet, akit korábban azzal gyanúsítottak, hogy felelős párja, Molnár Beáta haláláért, közölte a Kolozs Megyei Ügyészség. Hivatalos közleményében azt is tudatta, hogy a vádlott 30 napos előzetes letartóztatását kérte a bíróságtól.

A nyomozók szerint az áldozat május 21-én egy Kolozs megyei hegyi falvakat is érintő autós túrára ment, útközben a vádlott fizikailag bántalmazta az áldozatot, annak halálát okozva. A tette után Boné visszatért Kolozsvárra, majd az áldozatot Báródsomos és Nagybáród között, egy mellékút mentén, egy használaton kívül levő töltőállomás mögött hagyta.

A nyomozást a Bihar Megyei és Kolozs Megyei Rendőrfőfelügyelőség és a Kolozs Megyei Ügyészség közösen végezte.

A bíróság a mai napon dönt a vádlott előzetes letartóztatásáról.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!