Közleményben kéri a gyászoló család, hogy a sajtó ne vegyen részt Molnár Beáta temetésén

2022. május 27. – 14:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kétnyelvű közleményt küldtek ki a sajtónak a tragikus körülmények között elhunyt Molnár Beáta rokonai, amelyben a gyászoló család és barátok nevében tisztelettel megkérik a sajtó képviselőit, hogy ne jelenjenek meg hivatalos minőségben Molnár Beáta temetésén.

„El szeretnénk kerülni a temetés mediatizálását, és nem szeretnénk a sajtó képviselőinek nyilatkozni erről a tragikus eseményről.

Kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család és a barátok ezen kérését, gondoljanak elsősorban az emberi veszteségre, és nem a történtek médiahírré alakítására” – áll a közleményben.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!