Tűz ütött ki egy szászfenesi tömbházban

2022. május 1. – 17:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tűz ütött ki egy szászfenesi tömbházban vasárnap – tájékoztat a Kolozsvári Rádió. A Tölgyfa utcában található négyemeletes tömbház második emeletén található lakásban keletkezett tűz.

A cluj24.ro a Kolozs megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) tájékoztatására hivatkozva azt írja, hogy a tűzben személyi sérülés egyelőre nem történt. A hivatalos szervek négy speciális járművel, egy létrás tűzoltóautóval, illetve megelőző jelleggel a rohammentő szolgálat egyik egységével szálltak ki a helyszínre. A tűz okairól egyelőre semmit nem lehet tudni.

Frissítés: A cluj24.ro azt írja, hogy a SMURD egységei elláttak a felső végtagjain és az arcán égési sérüléseket szerző férfit. Az eszméleténél lévő áldozatot ez után kórházba szállítottak. A férfi egyedül volt a lakásban, ahol a tűz keletkezett. Az újság a szomszédok – akik a férfira nyitották az ajtót – elbeszélése alapján azt írja, hogy a tűzhelyen felejtett fazékból keletkezett a tűz a lakásban.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!