Tűz ütött ki egy szászfenesi tömbházban

2022. május 1. – 17:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tűz ütött ki egy szászfenesi tömbházban vasárnap – tájékoztat a Kolozsvári Rádió. A Tölgyfa utcában található négyemeletes tömbház második emeletén található lakásban keletkezett tűz.

A cluj24.ro a Kolozs megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) tájékoztatására hivatkozva azt írja, hogy a tűzben személyi sérülés egyelőre nem történt. A hivatalos szervek négy speciális járművel, egy létrás tűzoltóautóval, illetve megelőző jelleggel a rohammentő szolgálat egyik egységével szálltak ki a helyszínre. A tűz okairól egyelőre semmit nem lehet tudni.

Frissítés: A cluj24.ro azt írja, hogy a SMURD egységei elláttak a felső végtagjain és az arcán égési sérüléseket szerző férfit. Az eszméleténél lévő áldozatot ez után kórházba szállítottak. A férfi egyedül volt a lakásban, ahol a tűz keletkezett. Az újság a szomszédok – akik a férfira nyitották az ajtót – elbeszélése alapján azt írja, hogy a tűzhelyen felejtett fazékból keletkezett a tűz a lakásban.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!