Justin Timberlake koncertezik a jövő évi Electric Castle-en

2024. október 8. – 21:36

Justin Timberlake koncertezik a jövő évi Electric Castle-en
Fotó: Manny Carabel/Getty Images for Audacy/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Először koncertezik Romániában Justin Timberlake, méghozzá a jövő évi Electric Castle headlinere lesz – jelentették be a fesztivál szervezői kedd este.

A közösségi médiában már korábban elkezdődtek a találgatások arról, hogy az amerikai énekes lehet a 2025-ös fesztivál nagy dobása. A pletykákat az váltotta ki, hogy Timberlake dalaiból jelentek meg idézetek szerte az országban, és bár arculati elemeket nem tartalmaztak a plakátok, de tipikusan EC-sek voltak. A szervezők aztán kedd este véget vetettek a találgatásnak, és bejelentették, hogy „az elmúlt évtized legjobb popelőadói között számon tartott énekes a korábbi slágereinek és a legújabb, Everything I Thought It Was című albumának dalaival” fellép a fesztivál nagyszínpadán július 16-20. között.

A szervezők figyelmeztetnek, csütörtökig még kedvezményes áron (139 Euro + illetékek) vásárolhatnak a rajongók bérleteket a fesztivál jövő évi kiadására. Emlékeztetnek, Timberlake eddigi karrierje során 10 Grammy-díjat és 4 Emmy-díjat nyert, 2017-ben a Trollok című film Can't Stop the Feeling! című betétdaláért Oscar-díjra is jelölték.

Justin Timberlake gyakorlatilag gyerekkora óta reflektorfényben él, gyerekszínészből lett aztán az NSYNC fiúcsapat egyik tagja, majd utána szólóénekes és filmszínész.

„Timberlake-ben az a megdöbbentő, hogy egy kicsit minden jól megy neki, legyen az éneklés, tánc, színészkedés vagy szinkronmunka. Még most is élénken él bennem, hogy mekkorát ment annak idején a Suit & Tie, és hogy 10 éve már bátran beszélt arról mindenki, hogy igazából a boybandek hagyatéka nem is annyira értékelhetetlen rettenet, mint ahogy azt gondoltuk. Na, ehhez képest Timberlake legújabb lemeze egy akkora lufi, egy olyan súlytalan zenei izé, amire semmi szükség nem volt” – írta a Telex kritikusa, Sajó Dávid a Everything I Thought It Was albumáról.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!