Májusban vált Max névre az HBO Max Romániában

2024. március 21. – 17:55

Másolás

Vágólapra másolva

Az HBO Max anyacége, a Warner Bros. Discovery hivatalosan is bejelentette, hogy a streamingfelületet május 21-től több európai országban, köztük Magyarországon és Romániában is leváltja a nagyobb tartalmi kínálattal rendelkező Max – írja a Telex.

A Max főleg abban lesz új elődjéhez képest, hogy ezen a felületen az HBO Max eddig megszokott filmjei és sorozatai mellett a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorai, valamint az Eurosport sportközvetítései is elérhetők lesznek.

A Max 2023 májusában indult el az Egyesült Államokban, majd 2024-ben Latin-Amerikában és a Karib-térségben. Az idei európai indulással összesen 65 országban lesz már elérhető.

A Max többféle csomagot kínál Romániában, de ezeknek a csomagoknak a pontos árát csak később jelenti be a cég. Az már biztos:

  • A Basic reklámokat tartalmazó csomag előfizetői 2 eszközön streamelhetnek Full HD felbontásban, és hozzáférnek a párizsi olimpia közvetítéseihez. A cég tájékoztatásában megjegyzi, hogy nem minden tartalom lesz elérhető ebben az előfizetői csomagban. A Telex cikke alapján úgy tűnik, hogy Magyarországon ez a csomag nem lesz elérhető.
  • A Standard csomag előfizetői 2 eszközön streamelhetnek Full HD felbontásban, és hozzáférnek a párizsi olimpia közvetítéseihez.
  • A drágább Premium csomagban 4 eszközön megengedett a streamelés akár 4K-ban és Dolby Atmos hanggal.
  • Mindhárom csomaghoz vásárolható lesz egy Sport kiegészítő, ami hozzáférést biztosít az Eurosport közvetítéseihez, beleértve a Grand Slam-tenisztornákat, a kerékpáros Grand Tourokat, és a Eurosport 1 és Eurosport 2 lineáris csatornákat is.

A jelenlegi HBO Max előfizetők profiljukat megtartva ugyanott folytathatják majd a már elkezdett tartalmakat az átállás után is. Az átálláskor eszköztől és operációs rendszertől függően az HBO Max app automatikusan frissül majd az új Max appra. Más esetekben, a felhasználók figyelmeztetést kapnak, hogy töltsék le az új Max appot.

A Max európai bevezetésének első nagyobb dobása a Sárkányok háza második évada lesz.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!