Bagossy Brothers Company, Halmen Jozsó, Sajó Dávid: Kolozsvárra látogat a Telex After

2024. március 14. – 10:10

Bagossy Brothers Company, Halmen Jozsó, Sajó Dávid: Kolozsvárra látogat a Telex After
Illusztráció: Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Közeleg a Transtelex második születésnapja, mi pedig ennek örömére számos meglepetéssel készülünk. Március 26-án kedden például elhozzuk Kolozsvárra a Telex Aftert, a zenei beszélgetős műsor Planetáriumban megrendezett élő felvételén Sajó Dávid újságíró az erdélyi könnyűzene helyzetéről beszélget majd a vendégeivel 19:30-tól.

Milyen lehetőségei vannak egy magyar zenekarnak Erdélyben? Lehetséges egyáltalán magyar előadóként betörni a román piacra? Hogyan fejlődött a helyi fesztiválpiac az elmúlt években? Többek között ezekre a kérdésekre is keressük a választ a Bagossy Brothers Company két tagjával, Tatár Attilával és Bagossy Lászlóval, illetve a DJ-ként, zenészként és koncertszervezőként is tevékenykedő Halmen Jozsóval.

A Facebook-eseményhez itt lehet csatlakozni, a korábbi After-adások megnézhetők itt.

A Telex After mára nemcsak egy Youtube-csatorna és műsor, hanem egy a Telex és Transtelex mellett működő önálló popkulturális kiadvány és közösség, rendszeres koncert, streaming és gamingajánlókkal, lemezkritikákkal, podcastokkal, tematikus Spotify-playlistekkel, közönség előtti felvételekkel, koncertekkel és bulikkal.

A Planetáriumban tartott esemény nyilvános. A beszélgetésről felvétel készül, amelyet a Transtelexen is közzétesszünk. Minden résztvevő elfogadja a Transtelex adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat, valamint jelenlétével hozzájárul ahhoz, hogy az eseményen a szervező fotó-, hang- és videófelvételeket készítsen, azokat tárolja, valamint online felületein közzétegye.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!