Európát szeli át a világ leghosszabb buszos kirándulása

2023. március 27. – 13:33

Másolás

Vágólapra másolva

A világ leghosszabb buszos kirándulását hirdette meg egy indiai vállalat. A 30 résztvevő 12 ezer kilométert utazhat Európában 56 nap alatt, írta a CNN.

Az útvonal 22 országon vezet át Isztambultól Londonig, átszelve a Balkán-félszigetet, Kelet-Európát, Skandináviát és Nyugat-Európát. Érinti az európai kontinens legészakibb pontját, a norvégiai Nordkappot, magában foglal egy kompátkelést a Finn-öblön, valamint egy hajókázást a norvég fjordok között.

Fotó: Adventures Overland
Fotó: Adventures Overland

Az utazás egy főre 24 300 dollárba kerül, de ebben nincs benne minden étkezés, csak a reggelik, illetve 30 ebéd és vacsora, továbbá a szállás kétágyas szobákban.

Azokat, akik idegenkednek attól, hogy akár egy napot is egy autóbuszba zárva töltsenek el, a cég azzal igyekszik meggyőzni, hogy luxusjárműről van szó, amelyben a székeket hátra lehet engedni, az utasok lába kényelmesen elfér, USB és AUX csatlakozó áll rendelkezésükre, lehajtható, pohártartós tálca van a székek hátán, továbbá minden utas két nagy bőröndöt vihet magával.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!