Egy Bakó megyei 19 éves fiatal akciófilmbe képzelte magát, és megpróbált autóval elmenekülni a rendőrök elől

2023. március 7. – 20:30

Másolás

Vágólapra másolva

Őrizetbe vett a rendőrség egy 19 éves Bákó megyei fiatalembert, akire rekord méretű szankciót rótt ki több közlekedési szabálysértés elkövetése miatt – írja az Agerpres.

A Bákó megyei rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatása szerint február 26-án a fiatalember nem volt hajlandó megállni a rendőrök szabályszerű jelzésére Răcăciuni településen, sőt, a rendőrök láttán beletaposott a gázba, jobbra-balra tekerte a kormányt, menetiránnyal szemben hajtott, súlyosan veszélyeztetve az utcán lévő embereket és járműveket.

A hatóságok kiderítették, hogy a sofőr 19 éves, răcăciuni-i illetőségű, az autónak pedig korábban felfüggesztették a forgalmi engedélyét; ráadásul a gépkocsira egy másik autó ideiglenes, 2020. április 2-ig érvényes rendszámát szerelték fel.

Az ellenőrzések során az is kiderült, hogy a fiatalembernek 2023. február 16-án már 120 napra felfüggesztették a járművezetői jogosítványát.

A fiatalembert március 6-án kerítették kézre és vették 24 órára őrizetbe. A halmozott szabálysértések miatt 21.605 lejes bírságot róttak ki rá, és 780 napra felfüggesztették a jogosítványát – közölte a Bákó megyei rendőrség.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!