A mezőgazdasági miniszter elaludhatott az Antena3 élő adásában

2023. január 14. – 12:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Petre Daea mezőgazdasági miniszter elaludt az Antena3 televízió péntek esti, élőben sugárzott műsorában, írja több román portál is egy TikTok-videóra hivatkozva.

A miniszter telefonon jelentkezett be a csatorna Decisiv című műsorába, hogy az élelmiszerárakról beszélje, de miközben a három műsorvezető egyike épp felvezette a bejelentkezését a miniszter elbóbiskolt. A TitTokon terjedő videón tisztán hallatszik, ahogyan (valaki) horkol, miközben Mădălina Mihalache, az egyik műsorvezető feltesz neki egy kérdést, majd várja a válaszát, de mindhiába. Mihalache ugyan komoly maradt, de két műsorvezető társa, Cătălina Porumbel és Gina Vacariu alig bírta elfojtani a nevetését.

Frissítés: A Libertatea megkereste a minisztert, aki szerint az Antena3 televízió „a horkolásból akar nézettséget csinálni”. A 73 éves Daea azt állította, hogy éjszaka sem tud rendesen aludni, nemhogy napközben. Elmondása szerint felhívták, és felvette a telefont. „Fogalmam sincs, el sem tudom képzelni, mi történt ott. A kocsiban ültem, a hátsó ülésen, Neamțból jöttem. Abban a pillanatban, hogy felhívtak a telefonon, válaszoltam, és már adásba kerültem. Egyszerűen csak így. (…) Tőlük horkolhatott valaki, onnan, a kapcsolóból, nem is tudom megmondani” – magyarázta a miniszter. „Éjszaka sem alszom, hogyan horkolhatnék a nappal?” – tette hozzá.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!