A mezőgazdasági miniszter elaludhatott az Antena3 élő adásában

2023. január 14. – 12:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Petre Daea mezőgazdasági miniszter elaludt az Antena3 televízió péntek esti, élőben sugárzott műsorában, írja több román portál is egy TikTok-videóra hivatkozva.

A miniszter telefonon jelentkezett be a csatorna Decisiv című műsorába, hogy az élelmiszerárakról beszélje, de miközben a három műsorvezető egyike épp felvezette a bejelentkezését a miniszter elbóbiskolt. A TitTokon terjedő videón tisztán hallatszik, ahogyan (valaki) horkol, miközben Mădălina Mihalache, az egyik műsorvezető feltesz neki egy kérdést, majd várja a válaszát, de mindhiába. Mihalache ugyan komoly maradt, de két műsorvezető társa, Cătălina Porumbel és Gina Vacariu alig bírta elfojtani a nevetését.

Frissítés: A Libertatea megkereste a minisztert, aki szerint az Antena3 televízió „a horkolásból akar nézettséget csinálni”. A 73 éves Daea azt állította, hogy éjszaka sem tud rendesen aludni, nemhogy napközben. Elmondása szerint felhívták, és felvette a telefont. „Fogalmam sincs, el sem tudom képzelni, mi történt ott. A kocsiban ültem, a hátsó ülésen, Neamțból jöttem. Abban a pillanatban, hogy felhívtak a telefonon, válaszoltam, és már adásba kerültem. Egyszerűen csak így. (…) Tőlük horkolhatott valaki, onnan, a kapcsolóból, nem is tudom megmondani” – magyarázta a miniszter. „Éjszaka sem alszom, hogyan horkolhatnék a nappal?” – tette hozzá.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!