A mezőgazdasági miniszter elaludhatott az Antena3 élő adásában

2023. január 14. – 12:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Petre Daea mezőgazdasági miniszter elaludt az Antena3 televízió péntek esti, élőben sugárzott műsorában, írja több román portál is egy TikTok-videóra hivatkozva.

A miniszter telefonon jelentkezett be a csatorna Decisiv című műsorába, hogy az élelmiszerárakról beszélje, de miközben a három műsorvezető egyike épp felvezette a bejelentkezését a miniszter elbóbiskolt. A TitTokon terjedő videón tisztán hallatszik, ahogyan (valaki) horkol, miközben Mădălina Mihalache, az egyik műsorvezető feltesz neki egy kérdést, majd várja a válaszát, de mindhiába. Mihalache ugyan komoly maradt, de két műsorvezető társa, Cătălina Porumbel és Gina Vacariu alig bírta elfojtani a nevetését.

Frissítés: A Libertatea megkereste a minisztert, aki szerint az Antena3 televízió „a horkolásból akar nézettséget csinálni”. A 73 éves Daea azt állította, hogy éjszaka sem tud rendesen aludni, nemhogy napközben. Elmondása szerint felhívták, és felvette a telefont. „Fogalmam sincs, el sem tudom képzelni, mi történt ott. A kocsiban ültem, a hátsó ülésen, Neamțból jöttem. Abban a pillanatban, hogy felhívtak a telefonon, válaszoltam, és már adásba kerültem. Egyszerűen csak így. (…) Tőlük horkolhatott valaki, onnan, a kapcsolóból, nem is tudom megmondani” – magyarázta a miniszter. „Éjszaka sem alszom, hogyan horkolhatnék a nappal?” – tette hozzá.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!