Ciucă ünnepi üzenete: örüljünk ennek a karácsonynak, és magunk is ajándékozzunk örömet

2022. december 24. – 11:59

Másolás

Vágólapra másolva

Üzenetet adott ki Nicolae Ciucă miniszterelnök karácsony alkalmából, amelyben egészséget kíván az embereknek, és a jövőben való bizakodásra buzdít.

„Jézus Krisztus születésének szent ünnepe a családdal és szeretteinkkel együtt töltött pillanatok örömét kínálja nekünk ezekben a napokban, együtt a karácsonyi hagyományok páratlan varázsával és azzal az érzéssel, hogy mindannyian jobbak lehetünk a másokkal való kapcsolatainkban. Kívánok mindenkinek egészséget, örüljenek a megvalósításaiknak, és együtt bízzunk a jövőben” – fogalmazott üzenetében a miniszterelnök.

„Karácsony ünnepe jó alkalom arra, hogy köszönetet mondjunk mindazoknak, akik keresztényi gondoskodással viseltettek embertársaik iránt. Örüljünk ennek a karácsonynak, és magunk is ajándékozzunk örömet!” – áll a miniszterelnök üzenetében.

A miniszterelnök üzenete után nem sokkal Klaus Iohannis államfő is megosztotta ünnepi jókívánságait. Az államfő azt kívánta, hogy a szent ünnep fénye inspiráljon bennünket a rászorulók megsegítésére, és hozzon minket közelebb egymáshoz.

„Fogadjuk Krisztus születését örömmel és hittel – a szeretteink közelségének örömével, az együttérzés és a szolidaritás üdvözítő erejébe vetett hittel. A szent ünnep fénye világítsa meg lelkünket, inspiráljon bennünket a rászorulók megsegítésére, és hozzon minket közelebb egymáshoz, mert csak együtt lehetünk erősebbek. Boldog karácsonyt és jó egészséget kívánok!” – fogalmazott az államfő.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!