Magyar állami támogatással nyílik akciósport-központ Csíkszeredában

2022. december 15. – 16:13

Másolás

Vágólapra másolva

Az ország legkomplexebb akciósport-központja nyílik meg Csíkszeredában, a tervek szerint karácsony és szilveszter között. A beruházás nagy részét a Magyar Turisztikai Ügynökségnél elnyert pályázatból finanszírozta a Ride More Egyesület.

A központ beltéri felülete 1600 négyzetméter, parkolóval együtt pedig 5000 négyzetméter. A befektetés értéke mintegy egymillió euró, amiből 700 ezer eurót a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázati támogatása fedez, a többi pedig az egyesület önrésze, írja a Rador hírügynökség alapján a G4media.

Gyerekek és felnőttek is sportolhatnak itt, lehetőség lesz biztonságos körülmények között elmélyülni olyan olimpiai sportágakban, mint a hódeszka, a freestyle sí, a falmászás, a gördeszkázás és a BMX. A különböző trükkök gyakorlásához szivacsos gödröket alakítottak ki, slackline, trambulin, mászófal, jóga- és CrossFit-terem is várja a mozogni vágyókat.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!