A Látszat néha csal mottóval szervezik meg a 14. Kommunikációs Napokat a hétvégén Kolozsváron

2022. december 5. – 16:13

Másolás

Vágólapra másolva

A Látszat néha csal mottóval szervezik meg december 9-10. között a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézetének harmadéves hallgatói a 14. Kommunikációs Napokat.

A szervezők tájékoztatása szerint idén az előadásokon „a résztvevők olyan életpályákat, szakmai utakat ismerhetnek meg, amelyek első ránézésre egy teljesen más képet mutatnak, mint ami mögöttük van”. Az eseményen előadást tart többek között Rakonczay Gábor magyar extrém sportoló, kétszeres Guinness világrekorder, Glózer Rita médiakutató, a Pécsi Tudományegyetem egyetemi docense és Mihai Tudor Oprea, a Iulius Mall marketing igazgatója is.

Pénteken a program 17 órától 20 óráig tart, szombaton pedig 10 órától 19 óráig zajlanak előadások a különböző tematikákban. További információkért a Kommunikációs napok hivatalos Facebook oldalát érdemes keresni. Az eseményen előzetes regisztrációval ingyenesen lehet részt venni.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!