Ezt a lakáshirdetést nehéz lesz felülmúlni: a lakásban parkolhatod le az autódat is

2022. november 18. – 14:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Vannak olyanok, akik el nem tudnák képzelni, hogy vezessenek, másoknak egy autó szükséglet, a mindennapi élet része, munkaeszköze. És olyanok is bőven akadnak, akik szeretik az autókat, csodálják őket, csinosítják, fényesítik. És van Cristi Bârladról (Vaslui megye), aki együtt is él az autójával. Legalábbis az imobiliara.ro oldalra kikerült hirdetése szerint, amiben a háromszobás, 82 négyzetméteres lakását árulja, aminek az ára 59.500 euró.

Fotó: imobiliare.ro
Fotó: imobiliare.ro

A hirdetés szövege szerint teljesen felújított és mindennel felszerelt lakás két (háló)szobából, egy nappaliból, konyhából, fürdőszobából és egy „belső hozzáférésű” garázsból áll, ami kb. azt jelenti, hogy részben az előszobában parkolhatsz. Van benne padlófűtése és elektromos garázsajtója is. Akinek fontos, hogy az autójából egyenesen a lakásba szálljon ki, annak ez egy teljességgel kihagyhatatlan lehetőség.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!