„TikTok-betyárok” épültek rá David Popovici sikereire, gombamód szaporodnak a nevét viselő hamis fiókok

2022. július 1. – 12:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Nem használom a TikTok-ot, a fiókok hamisak” – jelentette be Facebook-oldalán David Popovici úszóbajnok. Az úszó arra reagált, hogy a közösségi oldalon több, az ő nevét viselő fiók létezik, viszont neki egyikhez sincs köze. Az ezekre feltöltött tartalmak viszont rendkívül népszerűek a felhasználók körében: például több mint 300 ezren néztek meg egy videót, amelyben kezet fog Nicolae Ciucă miniszterelnökkel, de olyan tartalom is található a TikTokon, amelyre több mint egymillióan voltak kíváncsiak és több ezer hozzászólást generált.

A G4media felidézi, hogy David Popovici múlt héten az úszóvilágbajnokságról hazatérve azt mondta, teljesítményével minél több embert sportolásra szeretne ösztönözni. „Remélem, hogy eredményeimnek lesz pozitív hozadéka a sportág fejlődése tekintetében is, mert az újraélesztésre szorul ebben az országban. Annak örülnék, ha minél több embert sikerülne inspirálnom nemcsak a sportolásra, hanem az egészségesebb életre is” – mondta Popovici.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!