„TikTok-betyárok” épültek rá David Popovici sikereire, gombamód szaporodnak a nevét viselő hamis fiókok

2022. július 1. – 12:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Nem használom a TikTok-ot, a fiókok hamisak” – jelentette be Facebook-oldalán David Popovici úszóbajnok. Az úszó arra reagált, hogy a közösségi oldalon több, az ő nevét viselő fiók létezik, viszont neki egyikhez sincs köze. Az ezekre feltöltött tartalmak viszont rendkívül népszerűek a felhasználók körében: például több mint 300 ezren néztek meg egy videót, amelyben kezet fog Nicolae Ciucă miniszterelnökkel, de olyan tartalom is található a TikTokon, amelyre több mint egymillióan voltak kíváncsiak és több ezer hozzászólást generált.

A G4media felidézi, hogy David Popovici múlt héten az úszóvilágbajnokságról hazatérve azt mondta, teljesítményével minél több embert sportolásra szeretne ösztönözni. „Remélem, hogy eredményeimnek lesz pozitív hozadéka a sportág fejlődése tekintetében is, mert az újraélesztésre szorul ebben az országban. Annak örülnék, ha minél több embert sikerülne inspirálnom nemcsak a sportolásra, hanem az egészségesebb életre is” – mondta Popovici.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!