Premier a Román Postánál: jönnek a digitális ügyfélablakok

2022. június 06. – 19:06

Premier a Román Postánál: jönnek a digitális ügyfélablakok
Így néz ki a digitális postaablak – Fotó: Román Posta Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

A Román Posta hétfőn beindította az első digitális postaablakot, amely teljesen „önkiszolgáló” üzemmódban, a nap 24 órájában elérhető lesz az ügyfelek számára – írta meg a Ziarul Financiar.

Az intézmény közleménye szerint az első digitális ügyfélablakot egy fővárosi postafióknál helyezték ki, amelyen keresztül minden postai szolgáltatást elérhetővé tettek az ügyfelek számára: a csomagok küldését, postai levelek címzését, de adófizetést, közüzemi számlák és banki részletfizetést is le lehet bonyolítani. A digitális ügyfélablak kártyás fizetést is lehetővé tesz, illetve számlákat is kiad.

„Az új digitális ügyfélablak jelenleg egyedülálló megoldás a hazai piacon, 100%-ban automatizált szolgáltatások révén. (…) Ügyfeleinknek rugalmasságra és közelségre van szükségük, ez pedig az első lépés, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk. Meggyőződésünk, hogy ennek a lehetőségnek a jelenléte fontos pillére lesz egy sor, a piaci igényeknek megfelelő postai szolgáltatás digitalizálásának. Bízom benne, hogy a Román Posta minden ügyfele értékelni fogja” – mondta hétfőn Valentin Ştefan, a Román Posta vezérigazgatója.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!